OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Bekir Evren İmam Hatip Ortaokulu

Hedef LGS

May

7. Sınıflarımız için Temmuz- Ağustos aylarında 8. sınıf konularının işleneceği, haftada 3 gün DYK planlanmaktadır.

Nis

Okulumuz rehberlik servisi öncülüğünde okulumuz öğrencilerine yönelik "Dikkat ve Odaklanma" temalı seminerler düzenleniyor.

Nis

Okulumuzda 7. ve 8. sınıf öğrencilerine sınav kaygısı dikkat ve odaklanma ile ilgili seminer serisi yapıldı

Nis

Mesleki rehberlik kapsamında öğrencilerin ilgi duydukları mesleklerle ilgili 1 günlük yerinde gözlem yapmalarına imkan sağlamak amacıyla kariyer buluşmaları , Mesleğimde 1 gün programlarının gerçekleştirildi.

Nis

8. sınıflara yönelik, 2022 yılı LGS sınavı uygulaması yapıldı.

Nis

Branş öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerin en çok zorlandıkları kavramları ve konuları belirleyebilmek; ilgili destekleyici çalışmaları  planlayabilmek amacıyla ünite bazlı kavram kazanım haritaları oluşturuldu ve HEDEF LGS panomuza asıldı.

Mrt

Okulumuz sınıf rehber öğretmenleri ve rehberlik servisi tarafından; yapılan sınavların analizi, öğrencilerin başarı durumları ile ilgili veli bilgilendirme toplantıları yapılmaktadır.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ayhan TUFAN 8. sınıf öğrencilerimize "Etkili Ders Çalışma Yöntemleri" konulu seminer verdi.

Mrt

LGS'ye girecek 8.sınıf öğrencilerimize okulumuzda çalışma ortamı oluşturularak soru-çözüm etütleri planlanıp uygulanmaktadır.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Zeynep TAŞ tarafından 7. sınıf öğrencilerimize Liselere Hazırlık Programı tanıtımı yapıldı.

Ara

Okulumuzda yürütülen birçok kitap okuma projesi kapsamında yazar-öğrenci buluşması etkiliğinde okulumuza Metin Özdamarlar yazarımız gelmiş ve öğrencilerimizle sohbet etmiştir.

Ara

Okulumuzdan 2022-2023 eğitim - öğretim yılında üstün başarı ile mezun olan öğrencimiz Mahmut Selim TUFAN 8. sınıf arkadaşları ile tecrübelerini paylaştı.

Mahmut Selim'e teşekkür ediyor,  bu yılın 8. sınıflarına LGS sınavında başarılar diliyoruz.

Ara

8. Sınıf öğrencilerimiz ile İmam Hatip Liseleri tanıtımı düzenledik. Ardından da motivasyon yemeğine çıktık.

Ara

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Zeynep Taş tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik soru çözmede karşılaşılan güçlükler, çözerken yapılan yanlışlar ve soru çözüm teknikleri ile ilgili "Etkili soru çözme semineri" düzenlendi.